«Залиште людям право рятуватися та рятувати!» – Палатний виступив проти повернення мита за ввіз авто

17.06.2022, 14:46
122412

Керівник Волонтерського штабу «Українська команда» Артур Палатний пропонує Верховній Раді залишити нульове мито на віз автомобілів з-за кордону. Під час війни для багатьох людей власний автомобіль – це єдиний засіб порятунку, заявив він на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Волонтери поставили з-за кордону плівку для затягування вікон, вона зараз вкрай необхідна, — Палатний

«Мито на ввіз авто під час війни – це не питання трьох чи п’яти тисяч доларів з машини. Це питання життя десятків тисяч співгромадян, це питання виживання малого бізнесу, питання забезпечення наших героїв на фронті. Для сотень тисяч українців власне авто стало єдиним засобом порятунку, коли вони вибиралися із пекла. Для тисяч волонтерів та малого бізнесу власне авто – це можливість допомагати та підтримувати наших воїнів на передовій. Відбирати в людей можливість на порятунок чи допомогу – недопустимо!» – заявив Палатний.

Він уточнив, що нульове мито потрібно зберегти принаймні для бюджетних автомобілей.

«Звісно, мито на дорогі іномарки преміум-класу можна і треба встановлювати. Але нульове мито на ввіз бюджетних авто, авто для волонтерів та ЗСУ потрібно обов’язково зберегти. Залиште людям їх право рятуватися та рятувати! Залиште нульове мито на ввіз авто з-за кордону!» – закликав керівник «Української команди».

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com