“Замість холостяка – холостячка”: у популярному шоу стались кардинальні зміни, хто стане головною героїнею (фото)

3.06.2020, 22:49
74469

На одному із телеканалів стартує популярне шоу “Холостяк”, проте тепер його головною героїнею стане відома актриса Ксенія Мішина, а воно називатиметься “Холостячка”.  Про це повідомляється у мережі.

Читайте також: Холостяк Добринін одружився зі своєю обраницею (фото)

Зазначається, що за руку та серце Ксенії Мішиною боротимуться 20 чоловіків. 30-річна актриса вибере єдиного гідного кандидата.

Що відомо про актрису?

Ксенія Мішина народилася 1989 року у Севастополі. У 2007 році вона здобула звання віце-міс на конкурсі краси “Севастопольська красуня”. Також вона була удостоєна спеціального призу від глядачів.

Після закінчення загальноосвітньої школи Мішина поїхала до столиці, де навчалася на акторському факультеті у майстерні Дмитра Богомазова Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка−Карого, який закінчила у 2015 році.

У 2010 році брала участь у кастингу телевізійного шоу “Україна сльозам не вірить”, де головним призом проєкту були три головні ролі в мюзиклі Костянтина Меладзе.

Ще під час навчання в театральному закладі Мішина у 2014 році вперше знялася в кіно. Після закінчення університету вона стала актрисою Київського академічного Молодого театру.

Популярність до актриси прийшла після головної ролі в мелодрамі “Спокуса”, у 2019 році зіграла роль головної антагоністки Лідії Шефер у телесеріалі “Кріпосна”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com