Зарізала родичів: у Чернігові 23-річній дівчині дали довічне ув’язнення

21.10.2019, 22:12
48209

Деснянський районний суд у Чернігові засудив 23-річну дівчину до довічного ув’язнення за вбивство своїх дядька й тітки, яке сталося у квітні минулого року. Про це повідомила прес-служба прокуратури області в понеділок, 21 жовтня.

Читайте також: Автобус з українцями потрапив в аварію у Румунії

Убивство було скоєне в ніч на 27 квітня на вулиці Мезенцева в Чернігові, в одній з багатоповерхівок – там знайшли тіла подружжя з численними ножовими пораненнями.

Пізніше за підозрою в скоєнні подвійного вбивства було затримано племінницю загиблого, якій на той момент було 22 роки, – вона проживала з ним і його дружиною. Варто зазначити, що у дівчини теж були ножові поранення, і вона була взята під варту в лікарні.

Підозрювана тривалий час мовчала і не розповідала ніяких подробиць. На судовому засіданні вона частково визнала свою провину – за її версією, дядько напав на тітку, а вона намагалася її захистити.

У той же час, згідно з даними попереднього розслідування, обвинувачена перебувала в стані алкогольного сп’яніння – і ввечері, коли додому повернулися її дядько з тіткою, у них стався конфлікт, а потім вона завдала численних ножових поранень (по кілька десятків) спочатку своєму дядькові, а потім тітці.

Читайте також: В окупованій Горлівці під час пожежі загинули троє малолітніх дітей

″Під час тривалого судового розгляду прокурором надано докази, які безпосередньо було досліджено судом. Колегія суддів визнала їх обґрунтованими і припустимими, а також такими, що узгоджуються між собою і підтверджують вчинення особою інкримінованого злочину″, – зазначили в прокуратурі.

У суді обвинувачення наполягало на максимальному покаранні для підсудної – довічне ув’язнення.

″Таке покарання запропоновано прокурором, з огляду на обтяжливі обставини, зокрема вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння і щодо осіб, з якими обвинувачена перебувала в сімейних стосунках. На довічному позбавленні волі наполягали й родичі загиблих″ – заявили в прес-службі.

Захисники засудженої повідомили, що оскаржуватимуть вирок, оскільки суд не врахував жодного аргументу на її користь.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com