Засікай: науковці розповіли, скільки має тривати “нормальний” секс

19.06.2020, 22:49
75949

Багато хто дивується, коли чують розповіді подруг про багатогодинний секс−марафон з коханим. Чи це можливо? І скільки в принципі повинен тривати звичайний середньостатистичний секс? Психологу Брендону Зієчу вдалося відповісти на це питання. Він провів ряд наукових досліджень, щоб зробити офіційну заяву, пише Cosmo.ru.

Читайте також: “Займайтесь сексом”: у МОЗ дали поради, як вберегтися від коронавірусу

Скільки в середньому триває статевий акт? Як проходив науковий експеримент? Брендон зібрав коло науковців з різних інститутів і разом з науковою командою відшукав 500 пар.

Зієч поставив їм одне єдине питання: “Як довго тривав ваш останній секс?”

Чоловіки і жінки відповідали по-різному. Хтось розповідав про 30−секундний сексуальний досвід, а хтось вражав розповідями про секс у кілька годин.

“Ніяких результатів”, — напевно вирішив дослідник і продовжив працювати над науковим експериментом. Цілих 4 тижні ті ж пари вели сексуальний щоденник і займалися коханням із секундоміром у руках.

Через місяць Брендон знову опитав учасників вибірки і нарешті визначив, скільки має тривати “нормальний” секс. Відповідь вийшла такою − 5 хвилин 24 секунди. Також дослідник з’ясував, що секс у зрілих пар коротший, ніж у молодих. А найбільш довгим сексом займалася пара з Туреччини. Їх результат − 3 хвилини 42 секунди.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com