Заслужена артистка Татарстану познущалася над збитим котом (відео)

3.11.2019, 18:16
50259

Заслужена артистка Татарстану і Башкирії Гузель Уразова і її колега і блогер з Татарстану Фірдаус Тямаев виклали в соцмережі огидне відео: в ньому вони знущаються і сміються над збитим кимось на дорозі бездомним котом.

Читайте також: У Києві дикий кіт розтрощив магазин посуду

″Не встигли приготувати шашлик″, – каже Уразова. ″Самі розумієте, їдемо на гастролі, їсти хочеться … Тому ми з Гузель тут зупинилися″, – пояснює її супутник. Все це місцеві знаменитості супроводжують реготом і демонстрацією трупа тварини. Незабаром, коли на авторів відео посипалися гнівні коментарі, їм довелося видалити ролик, проте він вже поширився в паблік.

Зрозумівши (будемо сподіватися), що вони зробили щось не так, Гузель і Фірдаус вирішили виправдатися, слово взяв чоловік: ″Я спочатку не помітив збите тварину, просто зупинився записати звернення до глядачів після концерту, там види красиві, гори. Там зустрів Гузель Уразовой. Ми побачили на дорозі збите тварину і пожартували. Є ж прикол, коли питаєш в кафе: ″з чого у вас шашлик?″ А тобі у відповідь – ″з собаки чи кішки″. Ось я і сказав про шашлик, а Гузель посміялася над цим », – заявив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com