Заступника Кличка затримали за напад на поліцейського в Києві (фото, відео)

27.04.2020, 09:10
70717

У Києві на вулиці Льва Толстого затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака. Про це повідомляє “Київ Оперативний” в Facebook.

Читайте також: На хабарі у 125 тисяч доларів затримали першого заступника Кличка

Історія почалася з того, що на вулиці Льва Толстого патрульні зупинили автомобіль Mercedes (AA2626EK) водій якого не увімкнув фари. За кермом була Людмила Костенко (вона ж депутат Київради від фракції “Солідарність” і заступник голови постійної комісії з питань бюджету та соціально−економічного розвитку).

У 99% за таке правопорушення копи просто дивляться документи, перевіряють по наявних базах, попереджають і відпускають. Мабуть, все так би й закінчилося, але поруч з Костенко сидів Володимир Слончак (заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень), який вирішив по своєму розрулити ситуацію.

 

Він почав “качати права” відпускаючи репліки типу “так ви знаєте хто ми”, “завтра від вас тут і сліду не буде” і т.д.

Читайте також: У столиці поліція затримала та вилучила у киянина наркотиків на 4 млн гривень та зброю

Так, як на його репліки ніхто не реагував, він вийшов з авто і почав приставати до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього з кулаками. Неадекватного дебошира−заступника затримали, а поліцейському викликали швидку і госпіталізували з травмою.

Тим часом, Людмила Костенко відмовилася від проходження будь−яких тестів на стан сп’яніння. Автомобіль поїхав на штраф−майданчик. На місці працювала слідчо−оперативна група, яка задокументувала це надзвичайна подія.

У Києві затримали заступника Кличко

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com