Заступниця головреда Cosmopolitan цинічно висловилася про похорон Героя України, але згодом вибачилася

4.12.2019, 16:11
55556

Заступниця головного редактора Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна на своїй сторінці у фейсбуці поділилася саркастичними думками щодо ″помпезного похорону″ з ″волаючим драматизмом″, який вона не могла обійти, прямуючи на роботу.

Виявилося, що в дописі журналістки йшлося про прощання з полковником Центру Спеціальних Операцій ″Альфа″ Денисом Волочаєвим, який загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі. Посмертно йому було присвоєно звання Героя України.

Читайте також: Загиблим бійцям ЗСУ Волочаєву і Каплунову присвоїли звання Героя України: Зеленський підписав указ

Щодо допису Євгенії Пліхіної без зайвої дипломатії встигли висловитися блогери, вказавши, що саме вона сприйняла за ″фестивальчик″ та ″замєс″.

Невдовзі журналістка свій допис видалила та додала новий – в якому вибачилася за попередні слова та висловила співчуття.

″Друзі, у мене ніколи в житті не було думки когось образити, принизити честь Героїв чи посміятися над воєнною трагедією, – написала Євгенія Пліхіна. – Я завжди пишу виключно про власне життя та дурощі, не висміюючи чуже. Тим більше, смерть. Згодна, неможна було, не розібравшись в ситуації, торкатися делікатної теми. Я співчуваю і приношу свої вибачення″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com