Заступниця Гройсмана заявила, що готова очолити уряд у перехідний період

21.05.2019, 17:13
25840

Віце-прем’єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе готова очолити Кабмін у перехідний період. Про це повідомляє ″Інтерфакс-Україна″.

Читайте також: Офіційно: Володимир Гройсман йде з посади

″Наскільки я знаю із законодавства, у такому випадку це – рішення президента, повинен бути указ щодо того, хто буде виконувати обов’язки прем’єра, якщо буде проголосована відставка уряду. Відмовлятися від відповідальності я не звикла″, – сказала Климпуш-Цинцадзе, відповідаючи на запитання, чи готова вона очолити уряд у перехідний період.

Вона зазначила також, що вже отримала пропозиції щодо участі в парламентських виборах, але говорити, від яких саме політичних сил, поки не готова.

Климпуш-Цинцадзе додала, що має намір робити все, щоб нова урядова команда продовжувала всі колишні починання у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції.

На запитання, чи погодиться вона на посаду в новому уряді на наявній позиції або в якомусь іншому статусі, наприклад міністра оборони, віце-прем’єр відповіла, що ″нехай спочатку запропонують″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com