Заступився за сестру: у Києві 15-річний хлопець зарізав батька-садиста (відео)

18.11.2020, 16:11
89428

У Києві підліток зарізав власного батька, захищаючи честь рідної сестри. Сусіди кажуть, що сім’я азербайджанців частенько буянила, але цього разу все закінчилося трагедією.

Читайте також: Спіймали на місці злочину: 69-річний депутат розбещував 15-річну дівчинку

Про подробиці страшної ночі, яка розігралася на п’ятому поверсі багатоквартирного будинку, повідомляють “Надзвичайні новини”.

Сімейний конфлікт розігрався серед ночі. Агресивний батько сімейства почав погрожувати дружині і дочці пістолетом. У 15-річного сина не витримали нерви і він з ножем накинувся на батька.

Хлопець наніс батькові близько семи ударів, переважно в область шиї. Коли чоловік впав, син сам викликав швидку і поліцію.

Сусіди кажуть, що 59-річний Едуард тримав в страху не тільки родину, але й весь будинок. Чоловік займався квітковим бізнесом і вважав себе великим цабе.

В ту страшну ніч батько зачинив у кімнаті свою доньку-студентку і намагався зґвалтувати, 15-річний брат заступився за сестру.

У квартирі поліцейські знайшли наркотики. Хлопцеві загрожує до 15 років, але слідству належить з’ясувати, чи був це самозахист. Сусіди готові прийти в суд, щоб хлопцеві дали мінімальний термін.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com