Затори на дорогах: Путін запізнився на зустріч з Папою Римським на 1 годину

4.07.2019, 16:16
31826

Президент Росії Володимир Путін знову запізнився на зустріч із Папою Римським Франциском у Ватикані. Про це повідомляє ″Європейська правда″.

Читайте також: Папа Римський Франциск зустрічається з Путіним, говоритимуть про Україну

Повідомляється, що що зустріч запланована на 13:00. Президентський літак Путіна приземлився в аеропорту Фьюмічіно в Римі о 12:58, після чого російський президент одразу відправився до Ватикану.

З першої години біля Апостольского палацу (резиденції Папи) Путіна чекали особистий секретар Франциска, журналісти та почесна гвардія. Президент РФ прибув о 14:07.

У Римі через приїзд Путіна посилили заходи безпеки, заблокували рух транспорту в ″зеленій зоні″, що включає 50 вулиць, заборонили акції протесту контролюють повітряний простір над Римом.

Російський президент пересувається в Римі на власному броньованому лімузині Aurus Senat.

По маршруту кортежу розміщується велика кількість співробітників правоохоронних органів, снайперів і патрулів із підтримкою антитерористичних підрозділів.

Безпека також була посилена на площі Святого Петра і на вулицях, прилеглих до Ватикану. Паломникам і туристам заборонений доступ до площі. Відкриті тільки бічні доріжки для входу до базиліки.

Візит Путіна до Рима триватиме близько 10 годин. Після зустрічі з Франциском він поїде до президента Італії Серджо Маттарелли, а потім проведе переговори з прем’єр-міністром Джузеппе Конте і спільну пресконференцію.

Читайте також: “Сепаратистами називаємо маріонеток Кремля”: у Зеленського відреагували на умови Путіна щодо зустрічі

Близько 19:30 за Києвом Путін виступить на італо-російському форумі діалогу для громадянського суспільства.

Це друга зустріч Путіна з Папою Римським за останні чотири роки, попередня була 10 червня 2015 року. На неї Путін запізнився на годину, пояснивши затримку пробками в Мілані та Римі і “тривалими переговорами” з прем’єром Італії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com