Затримали скандально відомого луцького комуніста, який намагався провести антиукраїнську агіткампанію (фото)

6.05.2022, 09:31
118972

Скандально відомого лучанина Олександра Кононовича, прихильника антиукраїнської позиції, затримали на Чернігівщині.

Про це у телеграм-каналі повідомляє “Київ Оперативний“.

“Оцей в*бл*док на прізвище Кононович (прихильник та секретар компартії) намагався проводити агіткампанію по руZькому міру на Чернігівщині. Хлопці зробили (та ще зроблять) йому пару шрамів під час затримання, після чого передадуть до СБУ”, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, брати Олександр та Михайло Кононовичі скандально відомі у Луцьку своєю антиукраїнської позицією та пропагуванням сепаратизму. В лютому 2015 року Олександрв ефірі «новороської» передачі заявив «про неофашизм на Волині».

У 2018 році в Києві працівники СБУ під час обшуків у лідерів забороненої Комуністичної партії України вилучили посвідчення луцького комуніста Олександра Кононовича, де вказано, що він належить до «Русской общины Волынской области». Натомість сам Олександр Кононовичраніше заявляв, що нічого забороненого у нього не знайшли і нічого не вилучали.

Відзначимо, в липні 2021 року Кононовича побили на мітингу в Києві біля посольства Білорусі, а торік у жовтні комуніст Михайло Кононович виступав на акції антифашистів у Києві.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com