“Завдало страждань та спричинило захворювання”: Ірина Луценко судиться через повідомлення про віллу на Сейшелах (відео)

13.04.2019, 23:45
20817

Народний депутат від БПП Ірина Луценко подала у суд на ІА “Вголос” через повідомлення про те, що нібито “генеральний прокурор Юрій Луценко купив віллу на Сейшелах”.

Читайте також: Луценко з дружиною “гуляє” в Римі в куртці за 60 000 гривень (відео)

Про це йдеться у сюжеті телеканалу НТА.

Ірина Луценко вимагає від ІА “Вголос” 200 тисяч гривень за поширення нібито фейкової новини та наполягає, що це “завдало їй страждань” та навіть спричинило захворювання.

Хоча у час, коли Ірина Луценко нібито перебувала у лікарні з відкритих джерел вдалось дізнатись про те, що нардеп від БПП була на “Слобожанському ярмарку”, ходила на засідання Верховної ради.

“Одразу, як Ірина Луценко висловила незгоду з публікацією, матеріал був прибраний з сайту видання. Ми також опублікували коментар прес-секретарки Юрія Луценка, де була висловлена їхня позиція”, – пояснив головний редактор ІА “Вголос” Юрій Грицик.

Адвокат ІА “Вголос” Тарас Гораль зазначає, що докази про те, що дружина генерального прокурора перебувала у лікарні через “завдану їй шкоду”, могли бути сфабрикованими.

Додамо, що на підготовче засідання Галицького районного суду м. Львова Ірина Луценко не з’явилась, її інтереси представляє адвокат.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com