Завжди жартував та говорив правду: п’ять років без Кузьми

2.02.2020, 13:15
61630

П’ять років тому у ДТП біля села Лозуватка на Дніпропетровщині загинув лідер групи “Скрябін” Андрій Кузьменко. Музиканту було 47 років.

Читайте також: Донька Скрябіна показала романтичні весільні фото

2 лютого 2015 року, на 86 км траси Кривий Ріг − Кіровоград відбулося зіткнення позашляховика Toyota Sequoia, за кермом якого перебував співак, і молоковоза ГАЗ−53. Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці. Кузьменко повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт дав концерт.

Андрія поховали 5 лютого в родинному склепі на кладовищі у селищі Брюховичі на Львівщині. Тисячі українців вийшли на площі своїх міст, щоб заспівати пісні “Скрябіна” та вшанувати пам’ять співака. Такі акції проходять й досі: у день народження та день смерті музиканта.

Андрій Кузьменко запам’ятався шанувальникам гарним почуттям гумору та глибокими змістовними текстами, а також активною громадянською позицією. Він постійно допомагав бійцям АТО. Часто навідував їх у лікарнях. Пояснював, що після поранення боєць стає нецікавий державі, від нього всі відвертаються, тож украй важливо спілкуватися з ветеранами.

Читайте також: У Києві на “Алеї зірок” відкрили зірку Кузьмі Скрябіну (фото)

Також Кузьменко критикував українських політиків. Перед аварією зняв кілька відео зі зверненням до депутатів ВРУ. У них він їхав дорогами України, коментуючи те, що бачить за вікном.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com