Заява Зеленського про контроль Кремлем терористів спричинила обурення у Мережі

7.06.2019, 12:12
28180

У п’ятницю, 7 червня, в Адміністрації Президента Володимира Зеленського зробили заяву щодо артилерійського обстрілу бойовиками українських позицій на Донбасі, внаслідок якого загинуло двоє військових ЗСУ і ще восьмеро отримали поранення.

Читайте також: Зеленський зробив термінову заяву через посилення обстрілів на Донбасі

Так, в прес-службі наголосили, що РФ втратила контроль над “цими підрозділами” і закликали Кремль відновити контроль над терористами.

Ці слова викликали неабияке обурення у Мережі, зокрема серед команди колишнього президента Петра Порошенка.

Наприклад, нардеп від БПП і голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв пише, що не повірив своїм очам, коли побачив це повідомлення. “Не знаю, чи це проблема спічрайтера і коректора Адміністрації президента, чи проблема точки зору нового президента? Попередній вимагав від Росії не контролювати терористів, а забратися з Донбасу, разом з терористами”, – зазначив Ар’єв у Facebook.

Віце-спікер Ради і колишня очільниця гуманітарної підгрупи у ТКГ Ірина Геращенко написала, що чекає вибачень через ці вислови президента.

“Російська батарея висунулася вночі, вогонь був коректований, пряме попадання в бліндаж. Зрозуміло, це регулярна армія. Наші відкрили у відповідь вогонь. Росія показує нової української влади, що жодні перемир’я Путіну не потрібні, окупаційні війська демонстративно застосовують важке озброєння. “Договірняком” війну не виграти. Спроби мирних переговорів, припинення вогню у відповідь, Росія сприймає як слабкість і заохочення агресії”, – написав головред Цензор.нет Юрій Бутусов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com