Заявив про дружбу з Росією і послав всіх “нах**”: депутат з Дніпра виставив на аватарку прапор країни-агресора і потрапив у скандал

28.01.2022, 17:32
110195

Депутат Дніпропетровської облради Володимир Хорішко від ОПЗЖ через свої висловлювання опинився в епіцентрі скандалу. Він заявив про бажання дружити з Росією.

Читайте також: У Росії відповіли, чи буде війна

Пост про “один народ” з’явився на сторінці депутута  в Мережі, повідомляє 49000.com .ua.

“Україна, Росія і Білорусь – один народ. Зі спільним корінням. Я проти війни і за дружбу з Росією та Білоруссю. Англосакси ї їхні колаборанти-прихильники йдіть на***”, – написав Хорішко.

Його допис збурив Мережу. Звернути увагу на антиукраїнську діяльність Хорішка порадив правохоронним органам міський голова Дніпра Борис Філатов, а також обурився голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

“В той час коли вся країна об’єдналася і багато хто з громадян на знак єдності і підтримки рідної країни публікує стяг України, Володимир Хорішко дозволив собі цинічний та провокаційний, на мою думку, вчинок – встановив зображення прапора Російської Федерації на своє фото в соціальній мережі. Прапор країни-агресора. Країни, яка відібрала частину наших земель і вбиває наших людей. Так, за Конституцією ми не можемо впливати на його погляди і забороняти йому розпоряджатися власними світлинами в соцмережах. Депутат є політично впливовою людиною. Вважаю, що дії пана Хорішка можуть бути направлені на створення позитивного образу держави-агресора, що не відповідає загальнодержавним інтересам і загальновизнаним принципам порядності, честі і гідності”, – написав Микола Лукашук.

Нині Володимир Хорішко видалив свою сторінку у ФБ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com