Зазеленіло: у Верховній Раді помітили цікавий тренд (фото)

30.05.2019, 13:11
27050

У вівторок, 28 травня, одразу кілька жінок-депутатів прийшли у Верховну Раду України в “політично правильних” кольорах. Так, вони вбралися в одяг зелених відтінків.

Читайте також: Стало відомо, хто фінансує партію “Слуга народу”

Як повідомляє Страна.ua, в зеленому з`явилися у парламенті Вікторія Сюмар від партії “Народний фронт”, позафракційна Надія Савченко, віце-спікер Оксана Сироїд, а також представниці “Батьківщини”: Олена Шкрум і Олена Кондтратюк.

Зазначимо, що персональний стиліст і художник Олена Тиха прокоментувала, наскільки в цьому сезоні популярний зелений і як його правильно носити.

“Інститут кольору Pantоne назвав три відтінки зеленого, які буду поєднуватися з головним кольором року – кораловим. Це “оливка в мартіні” – щось близьке до кольору хакі, “золотий лайм” – теплий трав’янистий і глибокий холодний відтінок “лісовий біом”. Ось до речі, на Надії Савченко блуза якраз останнього, лісового відтінку, а у Шкрум піджак кедрово-зелений”, – розповіла Олена.

Також вона додала, що народні депутати обрали формальні ділові поєднання в одязі, але зелений колір можна комбінувати більш креативно, головне, враховувати ситуацію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com