Рівненські поліцейські крали і перепродували автомобілі, які перебували на штрафмайданчиках (фото)

21.02.2020, 19:45
64123

У Держбюро розслідувань вважають, що поліцейські крали і перепродували автомобілі, визнані доказами у кримінальних справах. Суму викраденого в Бюро оцінюють у 7 млн ​​гривень.

Читайте також: “Мусора не люди… Авакова у відставку”: поліцейські вляпалися у новий гучний скандал після смерті 5-річного хлопчика (фото)

Про це повідомляє  Цензор.НЕТ з посиланням на пресслужбу ДБР.

“Працівники ГУ Нацполіції в Рівненській області привласнювали автомобілі, які перебували на спеціальних майданчиках для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів і визнаних речовими доказами у кримінальних провадженнях, з метою подальшого продажу. Орієнтовна вартість зниклих авто становить понад 7 млн ​​гривень”, – сказано в повідомленні.

У службових приміщеннях ГУ Нацполіції і за місцем проживання співробітників провели понад 30 обшуків, вилучили комп’ютери, телефони і службову документацію.

“Досудове розслідування здійснюється за фактами перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронних органів і службовій недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 і ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України)”, – зазначили в ДБР.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com