“Зберегла честь”: Володимир Кличко потужно відреагував на скандал з дискваліфікацією Харлан

28.07.2023, 13:04
144243

Легендарний український боксер Володимир Кличко прокоментував дискваліфікацію шаблістки Ольги Харлан з чемпіонату світу-2023 через відмову потиснути руку росіянці Анні Смірновій.

Читайте також: Синові військкома несподівано подарували будинок у передмісті Львова – ЗМІ

Ексчемпіон світу з боксу в надважкій вазі заявив, що Ольга зберегла свою честь, не потиснувши закривавлену руку фальшивої “нейтральної” спортсменки.

Додамо, що на одному з фото в соцмережах російська фехтувальниця позує зі своїм братом – військовослужбовцем армії РФ. На знімку Смірнова показує пальцями літеру V – один із символів вторгнення російських окупантів до України.

“Ольга Харлан відмовилася потиснути руку суперниці, яку щойно перемогла. Спортивне керівництво вирішило позбавити її перемоги. Ольга зберегла честь. Вона відмовилася потиснути закривавлену руку фальшивої “нейтральної” спортсменки, яка гордо позує тут зі своїм братом”, – написав Кличко-молодший у Twitter.

Нагадаємо, у четвер, 27 червня, на Чемпіонаті світу з фехтування, який проходить у Мілані, вибухнув скандал через дискваліфікацію української спортсменки Ольги Харлан. Після перемоги над росіянкою Анною Смірновою, яка була допущена до змагань у нейтральному статусі, українська шаблістка відмовилася потиснути руку суперниці. Організатори турніру дискваліфікували українку через відсутність “прояву поваги”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com