Збірна України зіграла внічию з угорською командою у першій грі Кубка Девіса

14.09.2019, 18:49
42014

Збірна України зіграла внічию з Угорщиною в рамках 1-го дня Кубка Девіса.

Читайте також: Збірна України з волейболу обіграла чехів з рахунком 3:1

Першими “синьо-жовтих” представляв Сергій Стаховський, який впевнено переміг Аттілу Балаша з рахунком 6:4, 6:3. Зазначимо, що ця гра тривала годину та 37 хвилин.

Після цієї перемоги українець прокоментував, як саме йому це вдалося зробити.

“Думаю, що я в цілому відіграв більш стабільно сьогодні. У мене був непростий старт, якби він скористався цим і домінував би в грі і далі, то мені було б важче. А так він дав мені шанс повернутися в гру, я цим шансом скористався.

У другому сеті я відіграв набагато краще. У кінцівці він більше боровся, можливо, був більш розслаблений, тому що програвав. Я щасливий, що зумів завершити зустріч на своїй подачі.

Завжди приємно вигравати матч в Кубку Девіса на твоєму найменш улюбленому покритті проти суперника, який так здорово виступає в цьому сезоні”, – сказав Стаховський.

Після них, на корт вийшли Ілля Марченко та Мартон Фучовіч. На жаль, але Марченко поступився своєму супернику – 3:6, 2:6. Тенісисти провели на корті годину та 40 хвилин.

Таким чином, рахунок після першого ігрового дня між Україною та Угорщиною наразі нічийний – 1:1. 15 вересня відбудеться ще три поєдинки, які й мають визначити переможця цього двобою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com