Зеленського в аеропорту Рівного зустріли прихильники УПЦ МП із плакатами (відео)

10.09.2019, 16:30
41310

Сьогодні, 10 вересня 2019 року, близько 200 вірян і 30 священнослужителів з Рівненської та Полісько-Сарненської єпархій УПЦ зібралися біля в’їзду в міжнародний аеропорт в Рівному, щоб зустріти Президента України Володимира Зеленського і попросити його про захист своїх конституційних прав. Про це повідомив Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на СПЖ. Вірянам вдалося поспілкуватися с Президентом.

Читайте також: Зеленський представив нового очільника Рівненщини

На зустріч з Президентом прийшли в основному парафіяни УПЦ МП в Рівненській області. В руках вони тримали плакати, що закликають зупинити гоніння на УПЦ і захистити конституційні права віруючих: “УПЦ поза політикою”, “Церква – це Дім Божий, а не арена для політичних маніпуляцій”, “Пане Президенте, зупиніть гоніння віруючих УПЦ” та інші.

Єпископ Дубенський Пимен, вікарій Рівненської єпархії, протоієрей Віктор Земляний та віряни розповіли Президенту про утиски вірян УПЦ. Володимиру Зеленському передали інформацію щодо поточної релігійної ситуації в регіоні.

У свою чергу Президент України зробив акцент на розділенні справ Церкви і держави та пообіцяв доручити розібратися в ситуації новопризначеному главі ОДА.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com