Зеленському вдалось зустрітись з прем’єром Грузії у Брюсселі

5.06.2019, 13:49
27884

Президент України Володимир Зеленський у Брюсселі зміг зустрітися із прем’єр-міністром Грузії Мамукою Бахтадзе. Про це повідомляє “Грузія Онлайн“.

Читайте також: Президенти Дуда та Зеленський заявили про намір примирення польсько-українських відносин

“Ми говорили про наші відносини, Грузії та Україні”, – розповів у коментарі журналістам Зеленський.

За його словами, Бахтадзе – хороша людина і вони обмінялись номерами телефонів. Як пояснила речниця Зеленського, з’ясувалось, що грузинський прем’єр заселився в той самий готель, що і український президент.

“Для нас було приємним сюрпризом, що прем’єр-міністр Грузії зупинився в тому ж готелі, де президент України буде жити під час візиту в Брюсселі. Як ви знаєте, під час офіційних візитів у державних лідерів є дуже щільний графік. Відповідно, дуже складно вставити будь-яку нову зустріч в цей розпорядок. Я впевнена, що якби президент і прем’єр-міністр знали про таку можливість, вони заздалегідь запланували б зустріч”, – підкреслила вона.

Водночас, зустріч Бахтадзе та Зеленського вже прокоментував колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який вважає, що грузинського прем’єра до українського президента “послав російський олігарх”.

“Російський олігарх Іванішвілі послав свою шістку “прем’єра” в Брюссель під висмоктаним з пальця приводом, як пояснили грузини – відзначати День незалежності США, який насправді 4 липня, в Брюсселі! У фойє готелю той підсидів Зеленського, бо Іванішвілі спочатку лобіював, щоб мене не пускали в Україну, а зараз благає, щоб мене не приведи Боже нікуди не призначили”, – написав він у своєму Facebook.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com