Зеленський більше не буде працювати з діючим парламентом

23.05.2019, 19:16
26163

Президент Володимир Зеленський більше не буде подавати до Ради цього скликання свої законопроекти. Про це  заявив представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук, пише ″УНН″.

Читайте також: Зеленський показав як готувався до інавгурації (відео)

″Законопроекти готові, але подаватися вони будуть тільки тоді, коли у нас буде більшість, і вони обов’язково пройдуть через Верховну Раду, адже те, що вчора продемонструвала Рад, – це ніяк не можна назвати співпрацею. Але всі закони, передбачені в програмі президента, вже напрацьовані і будуть подані до Верховної Ради″, – сказав він.

За його словами, йдеться, зокрема, про закон про імпічмент, про зняття депутатської недоторканності, про незаконне збагачення.

При цьому він додав, що відбулося в середу голосування Ради за запропонованими президентом поправками до законодавства про вибори свідчить про нездатність нинішнього складу парламенту співпрацювати і домовлятися з главою держави.

″Для нас це приклад того, що Верховна Рада залишається просто нездатною до домовленостей. Президент робить з цього висновки″, – підкреслив Стефанчук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com