Зеленський доручив створити комісію з розслідування падіння літака Boeing 737 в Ірані

8.01.2020, 10:11
59048

Президент України Володимир Зеленський доручив Раді національної безпеки та оборони створити оперативний штаб для розслідування авіакатастрофи літака Boeing 737 під Тегераном. Про це йдеться у повідомленні пресслужби РНБО.

Читайте також: В Ірані розбився український літак із 180 пасажирами на борту (фото, відео)

“За дорученням президента України Володимира Зеленського при Раді національної безпеки і оборони України створено оперативний штаб у зв’язку з авіакатастрофою літака Boeing 737 авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” (“МАУ”) в Ірані. Станом на сьогодні підтверджена інформація про 168 пасажирів, які пройшли реєстрацію на рейс, і про 9 членів екіпажу”, – йдеться у повідомленні.

До складу оперативного штабу увійшли прем’єр-міністр України, Міністр закордонних справ України, Міністр оборони України, Міністр внутрішніх справ України, Голова Служби безпеки України, Голова Служби зовнішньої розвідки України, Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

“Керівництво оперативним штабом здійснює секретар РНБО України Олексій Данілов. Надано доручення щодо організації комплексу заходів, пов’язаних з авіакатастрофою, з’ясування всіх обставин трагедії, та надання оперативної інформації”, – уточнили у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com