Зеленський – “гн*да”: Лукашенко в істериці обізвав українського президента та кинув йому виклик

7.03.2023, 16:32
136937

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав українського президента Володимира Зеленського “гнидою” та кинув йому виклик.

Читайте також: Звільнений голова СБУ Баканов фігурує у справі ДБР щодо окупації території України – ЗМІ

Про це білоруський диктатор розповів під час пресконференції у вівторок, 7 березня, передають провладні державні ЗМІ.

Лукашенко звинуватив українські спецслужби, зокрема і президента Володимира Зеленського, в атаці дронів по аеродрому “Мачулищі”.

“Висновок один. Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський – просто гнида. Просто гнида! Такі операції не проводяться без погодження з керівником країни та головнокомандувачем. Це я вам говорю як президент “, – сказав він.

Слуга Путіна пояснив свої слова, адресовані Зеленському. Лукашенко у цьому контексті згадав про якийсь “пакт про ненапад”, про який знає лише він. 

“Гнида тому, що він бігає навколо Білорусі, надсилає до нас людей і просить, як я вже казав: “Давайте укласти пакт про ненапад, давайте домовимося, у нас з вами немає жодних проблем”. На що я говорив: “Ми не збираємося нападати”. – “Ні, давайте підпишемо договір під заступництвом Організації Об’єднаних Націй, що ви на нас не нападете”. Ви чули мої всі ці заяви. І в цей час… Що ж, виклик кинутий”, – заявив диктатор Білорусі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com