Зеленський готовий заплатити штраф за відвідування кафе під час карантину

4.06.2020, 14:10
74510

3 червня Президент України Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом Хмельницький.

Читайте також: Прессекретарка Зеленського заробила майже мільйон за минулий рік

Під час поїздки чиновник відвідав кав’ярню та порушив одразу кілька правил карантину. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко був присутній при цьому. Усі були без захисних масок чи респіраторів, пише Українська Правда.

У соцмережах гостро відреагували на такі дії, адже заклади харчування можуть обслуговувати клієнтів у залах лише з 5 червня, а доти видають каву з собою чи працюють на відкритому повітрі.

Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий заплатити штраф, якщо його дії визнають порушенням правил карантину.

“Я готовий віддати штраф, якщо я щось порушив… Мені сказали, запросили, я зайшов – усе там перевірили” – йдеться в повідомленні.

“Ми вчора йшли по вулиці, хотіли взяти кави до себе. Ресторатори, як і інший бізнес, хочуть відкритися раніше, – вони звернулися до нас: дивіться, ми вже готові виконувати ваші норма. Ми просто зайшли перевірити. Було все дотримано так, як прописано в наших нормах. Я сидів подалі, контролював. Подивилися, чи все буде працювати, оскільки ми всі переживаємо: динаміка захворюваності в нас не зменшується, вона стабільна. Тому переживає президент, переживаю я… Не розглядайте це як порушення карантину, а подивіться як на інспекцію як будуть працювати заклади буквально вже з завтрашнього дня” – прокоментував Віктор Ляшко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com