Зеленський наказав скасувати список держоб’єктів, що не можна приватизувати

2.09.2019, 18:32
40066

До 1 жовтня має бути прийнятий закон про скасування переліку об’єктів державної власності, що не підлягають приватизації. Про це в понеділок, 2 вересня, заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з керівництвом парламенту, Кабміну та правоохоронних органів.

Читайте також: Зеленський вірить, що на Донбасі скоро буде мир

“Прийняти законопроект про скасування переліку об’єктів державної власності, що не підлягають приватизації. Термін – до 1 жовтня 2019 року”, – зазначив Зеленський.

За його словами, відповідальними з цього питання стануть спікер Верховної Ради Дмитро Разумков і голова депутатської фракції Слуга народу Давид Арахамія.

Він також додав, що уряд повинен сформувати перелік стратегічних підприємств, що не підлягають приватизації, а також передати перелік з 500 підприємств – об’єктів малої приватизації, що підлягають продажу до 1 грудня поточного року.

Крім того, Зеленський доручив Кабміну почати підготовку великих підприємств до приватизації та залучення інвестиційних радників до 1 грудня 2019 року. Перший конкурс повинен бути проведений не пізніше 1 квітня наступного року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com