Кандидат у Президенти Володимир Зеленський проводить зустріч з іноземними інвесторами, на якій запевняє, що Україна залишиться у програмі Міжнародного валютного фонду. Про це пише Reuters.

Читайте також: Зеленський обговорив співпрацю України і МВФ

“Його (Зеленського – ред.) передвиборча команда намагається переконати інвесторів у тому, що він зможе підтримувати програму МВФ у країні”, – йдеться у статті видання.

Колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України, а теперішній член ЗЕкоманди Айварас Абромавічус заявив агентству, що Зеленський “збереже незалежність центрального банку і залишить очільником Якова Смолія, якщо виграє другий тур”.

Відповідаючи на питання, чи є у Зеленського “розрив довіри з інвесторами”, який потрібно подолати, Абромавічус сказав: “Усе в роботі”.

Він переконує, що Зеленський і надалі співпрацюватиме з МВФ, оскільки “МВФ є якорем реформ у цій країні і означає макроекономічну стабільність”.

За словами екс-міністра, Зеленський також “переконуватиме парламент, щоб скасувати мораторій на продаж сільгоспугідь і змінити порядок оподаткування підприємств”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram