Зеленський наполягає на страхуванні всіх медиків на передовій

26.05.2020, 14:52
73578

Президент України Володимир Зеленський наполягає на страхуванні всіх медиків на передовій.

Читайте також: МОЗ дозволив ще одній області послабити карантин

Про це він сказав на традиційній нараді з представниками Кабінету міністрів і державних відомств, відповідальних за заходи із запобігання поширенню COVID-19, повідомляє пресслужба глави держави, пише Укрінформ.

“Ми говорили про хороший приклад Луганської облдержадміністрації, яка застрахувала всіх медиків, котрі працюють на передовій. Я вже наголошував, що це треба втілити по всій Україні. Будь ласка, зберіть усі документи, які дадуть зрозуміти, коли наші лікарі будуть застраховані”, – звернувся Президент до міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

Глава держави також підтримав ідею залучення волонтерів на час виходу з карантину.

“Це дуже хороша ідея. Підтримую її втілення в Україні. Волонтери могли б нагадувати людям про потребу соціальної дистанції, носіння масок.

Таким чином, виходячи з карантину, ми пам’ятали б, що загроза все ще існує й треба дотримуватися правил безпеки”, – сказав Зеленський.

Йому доповіли про те, що в Україні за останню добу кількість тих, хто одужав від коронавірусної інфекції COVID-19, перевищила число тих, хто захворів: 341 та 339 осіб відповідно. Ця мінімальна перевага та зменшення кількості хворих навіть при збільшенні тестувань свідчать про позитивну тенденцію на шляху до подолання епідемії, зазначив Президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com