Зеленський назвав умови, завдяки яким українці можуть уникнути жорсткого карантину

19.06.2020, 15:30
75935

Для того, щоб Україні не довелося переходити до жорсткого карантину через антирекорди нових хворих на коронавірус українці мають чітко розуміти значення адаптивного карантину і дотримуватися його, а громадські заклади повинні мати детальний план, як їм працювати в умовах обмежень.

Читайте також: У МОН розповіли про готовність проведення ЗНО з 25 червня

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час традиційної наради 19 червня.

Глава держави висловив переконання, що через нові антирекорди захворюваності на COVID-19 в країні існує потреба чіткої узгодженої комунікації урядовців з громадськістю щодо правил карантину.

“Треба чіткіше комунікувати, що таке адаптивний карантин і як він впливає на роботу громадських закладів, транспорту. Щоб був чітко й детально розписаний план, як мають працювати ресторани, пляжі, нічні клуби. Коли люди це розумітимуть, то більше дотримуватимуться адаптивного карантину”, – сказав Зеленський.

Водночас, урядовці переконані, що повернення до жорсткішого карантину стане сильним ударом по економіці. Тому вони погодилися, що необхідна тісніше координація в комунікаціях щодо карантину з місцевою владою й населенням.

Також під час наради стало відомо, що за останні кілька днів поліція почала активніше виявляти порушників карантину і скадає втричі більше адмінпротоколів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com