Зеленський обговорив по телефону з віце-президентом США збільшення допомоги Україні в оборонсфері

19.09.2019, 08:40
42704

Президент України Володимир Зеленський провів телефону розмову з віце-президентом США Майком Пенсом та висловив сподівання, що у наступному році збільшаться обсяги допомоги, що виділяють Сполученими Штатами для сфери безпеки України.

Читайте також: Зеленський відвідає у 2020 році ряд країн Латинської Америки

Про це повідомляє пресслужба Глави держави.

Зеленський подякував Пенсу за його особисту роль в ухваленні рішення про продовження програми безпекової допомоги Україні та висловив сподівання, що у наступному році обсяги такої допомоги з боку США лише зростуть.

Також президент України підкреслив важливе значення підтримки, яку надають Сполучені Штати для зміцнення обороноздатності України та реформування національного сектору безпеки й оборони. Сторони констатували плідний розвиток українсько-американської співпраці у сфері енергетики та висловилися за її подальше активне розширення.

Було наголошено на двосторонньому задоволенні високим рівнем політичного діалогу між Україною та США на найвищому рівні. Президент України поінформував віце-президента Сполучених Штатів про реформи, спрямовані на викорінення корупції у нашій країні. Зі свого боку, Пенс відзначив прогрес України у впровадженні масштабних реформаторських заходів і висловив підтримку цих зусиль нової української влади.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com