Зеленський отримав два ордени від Чеченської Республіки Ічкерія

13.04.2023, 09:32
138952

Президент України Володимир Зеленський отримав від уряду Чеченської Республіки Ічкерія у вигнанні найвищі державні нагороди – орден “Честь Нації” та орден імені Джохара Дудаєва.

Читайте також: Тіла 195 убитих росіянами мешканців Київщини досі не опізнані – поліція

Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

Зазначається, що лідера України відзначено “за видатні заслуги й самовіддані дії заради свободи та демократії в усьому світі та за особисті заслуги перед чеченським народом”.

“Його політична твердість і вірність рідній країні зуміли згуртувати народ України перед загрозою, що нависла, від вікового ворога в особі Росії та її кровожерливих монстрів, які захопили владу терористичними методами”, – йдеться у постанові, підписаній головою уряду Чеченської Республіки Ічкерія у вигнанні Ахмедом Закаєвим.

Нагороди Главі держави особисто передав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Слід зазначити, що орден Джохара Дудаєва присуджують кавалерам ордена “Честь Нації”. Таким орденом нині нагороджені чеченські політичні діячі Аслан Масхадов і Зелімхан Яндарбієв, а також литовський державний діяч Вітаутас Ландсбергіс.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com