Зеленський пообіцяв аудит будинків через НП у Дрогобичі

28.08.2019, 17:55
39280

Президент Володимир Зеленський має намір доручити новому уряду провести в країні аудит житлових будинків у зв’язку з обвалом будинку в Дрогобичі. Про це йдеться в коментарі у Facebook президента в середу, 28 серпня.

Читайте також: У Дрогобичі дитина подзвонила з-під завалів будинку та попросила про допомогу

″Неможливо будувати нову країну, не будуючи або хоча б капітально не відновлюючи оселі українців. Тому завданням нового уряду буде проведення аудиту всіх житлових будинків по всій країні і розробка в найкоротші терміни програми приведення в належний стан старих і зведення нових″, – йдеться в повідомленні.

Президент також висловив співчуття родичам загиблих.

Прокуратура Львівської області відкрила дві кримінальні справи за фактом НП: за статтею про умисне знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді знищення і пошкодження майна громадян та нанесення шкоди їх здоров’ю та заподіяння смерті (ч. 3 ст. 270-1 КК).

Відзначається, що Дрогобицька місцева прокуратура додатково внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, посадовими особами Дрогобицької міськради та комунального підприємства при утриманні житлового будинку (ч. 2 ст. 364 КК).

Зазначені кримінальні провадження об’єднали в одне.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com