Зеленський пояснив, що буде з тарифами на газ і світло для українців

28.07.2021, 14:03
98132

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з тарифами на газ і світло для українців з 1 серпня сюрпризів не буде. Зокрема, щодо газу діятиме річний тариф, який вигідніший, ніж у Європі.

Читайте також: З 1 серпня в Україні будуть нові тарифи на електроенергію

 “Хотів би, щоб на місцях влада теж розуміла, те, що ми запропонували, порівняно зі світовими цінами на газ. Річний контракт, він краще, ніж ціни на території всієї Європи. Ви можете подивитися на світові ціни. Місцева влада повинна комунікувати, що це вигідно і правильно”, – повідомив Зеленський. Відповідну заяву голова держави озвучив на форумі “Україна 30. Децентралізація”, пише Обозреватель.

Президент також торкнувся теми тарифу електроенергії. За його словами, Рада національної безпеки і оборони України розглядатиме це питання.

“Моє ставлення до цього просте. Сьогодні 1,68 грн за кВт/год. Я вважаю, що у нас є населення, яке не може собі дозволити платити навіть стільки. І тому РНБО розглядатиме також це питання. Можемо розглядати зниження тарифу для окремих категорій населення”, – зазначив Зеленський.

“Сюрприз для людей буде абсолютно іншим, ніж те, що зараз говорять. Ми точно поставимо цю задачу і Кабмін на рівні Міненерго підготує нам відповідь”, – резюмував глава держави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com