Зеленський проінспектував будівництво першої в Україні бетонної дороги (фото)

5.03.2020, 13:53
65550

Президент Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва першої бетонної дороги в Україні Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка.

Читайте також: “Контрабанда відправила митницю в нокаут”: Зеленський “розніс” діяльність Нефьодова (відео)

Зокрема, глава держави оглянув ділянку траси в межах Кобеляцького району на Полтавщині, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Дорога має статус національної. Вона відходить від міжнародної траси М03/Е40 Київ – Полтава – Харків і сполучає столицю та Дніпро із Запоріжжям.

Голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков повідомив, що будівництво частини дорожнього полотна на Полтавщині відбувається за планом.

Водночас Зеленський наголосив на необхідності до початку зими цього року завершити будівництво всієї дороги, включно з 29 км полотна у Дніпропетровській області.

“Ми домовлялися, що у 2020 році ми цю історію закінчимо. Вся дорога – це не лише Полтавська область. Дорогу потрібно завершити. Це – амбітний план”, – сказав президент.

Будівельні роботи здійснюються в рамках державного інвестиційного проекту за бюджетною програмою. Дорогу роблять за новою технологією – з бетону та планують розширити до чотирьох смуг.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com