Зеленський прокоментував погрози Медведєва щодо вбивства

4.05.2023, 19:32
140043

Президент України Володимир Зеленський прокоментував заяву заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва про необхідність його “фізичного усунення”.

Читайте також: Зеленський у Гаазі: місцеві депутати вже охрестили цей візит “історичним”

Свою думку щодо цієї заяви він висловив під час брифінгу у Гаазі.

Голова держави заявив, що його не цікавлять заяви Медведєва, а росіянам рекомендував би краще думати над тим, як змінити політичний режим у себе в країни та завершити війну.

“Це не цікава тема (заклики щодо вбивства – ред.). Ми не будемо спілкуватися з такими людьми ні про що. Я думаю, їм (росіянам) треба подумати, як змінити клімат у їхній власній країні, свій режим, а після того вони зможуть своє суспільство підготувати до будь-яких дипломатичних можливостей завершення цієї війни”, – сказав Зеленський.

Разом з тим Зеленський зазначив, що наразі є більш важливим те, що на полі бою можна чітко побачити демотивовану країну.

“Ми не бачимо сильної армії на полі бою, ми не бачимо сильно суспільства, яке б підтримувало їхній рух уперед. Ми бачимо різні радикальні групки, які розмахують там чимось ядерним, закликають щось зробити проти нашої країни”, – сказав президент.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com