Зеленський провів зустріч з провідними банкірами та обговорив майбутню співпрацю

14.05.2019, 22:44
24944

Володимир Зеленський провів зустріч із керівниками провідних іноземних банків, а також представниками Незалежної асоціації банків України. Про це повідомляє прес-служба його політичної команди.

Читайте також: “ВРУ – їхній життєвий девіз”, – Зеленський прокоментував бездіяльність Верховної Ради у питанні інавгурації

Майбутній глава держави запевнив банкірів у гарантіях великим інвесторам, незалежності Нацбанку, співпраці з Міжнародним валютним фондом і виваженій фінансовій політиці. Зеленський також заявив, що подбає про судову реформу, котра має забезпечити захист інвесторів і їхніх інвестицій, та встановлення прозорих і справедливих правил діяльності приватних і державних банків країни.

Керівники банків зі свого боку запевнили у підтримці й готовності співпрацювати. Так, голова Форуму провідних міжнародних фінансових установ Тарас Кириченко зазначив, що банкіри очікують від президента підтримки й незмінності реформ, започаткованих НБУ, реформи судової системи та пошуку точок економічного зростання.

Володимир Зеленський висловив сподівання на зменшення ставок за банківськими кредитами і для корпоративного бізнесу, і для домогосподарств, що допоможе розвитку економіки.

“Зменшення ставок за кредитами стане поштовхом до економічного зростання. Бо наразі люди налякані й не довіряють банкам”, – зазначив новообраний Президент України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com