Зеленський призначив главою Харківської ОДА ексочільника Полтавщини. Що про нього відомо?

25.12.2021, 11:40
108052
Президент України Володимир Зеленський призначив очільником Харківської облдержадміністрації Олега Синєгубова. До цього він був главою Полтавської ОДА.

Про це повідомив Офіс президента.

Зеленський заявив, що на Полтавщині Синєгубов зміг налагодити ефективну роботу в облдержадміністрації та досягти багатьох результатів на посаді.

Серед них — схвалення стратегії розвитку регіону, добудова об’єктів-довгобудів, боротьба з пандемією коронавірусу та вакцинація. «Сподіваюся, на Харківщину чекають не менш помітні зміни і як результат — вагомі досягнення та розвиток», — сказав Зеленський.

Читайте також: Гордон чи MELOVIN? У шоу Маска розкриють екстравагантного VIP-гостя і це не можна пропустити

Новий очільник Харківщини своєю чергою запевнив, що знайомий із ситуацією на Харківщині та знається на проблемах регіону.

Що відомо про Синєгубова?

Синєгубов народився в 1983 році в Харкові. У 2000-2008 роках служив у органах внутрішніх справ, а у 2008-2019 роках працював у Харківському університеті внутрішніх справ. У цьому виші він перебував на різних посадах – від старшого викладача до декана факультету.

У 2019 році Синєгубов був довіреною особою кандидата в народні депутати від «Слуги Народу» по виборчому округу №180 Олексія Красова. На тих виборах Красов переміг.

Полтавську облдержадміністрацію Синєгубов очолював з листопада 2019 року.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com