Зеленський розповів про хороші новини від партнерів України

10.05.2023, 09:31
140310

Президент України Володимир Зеленський заявив, що сьогодні міжнародні партнери порадували новим оборонним пакетом, який допоможе захистити країну від російських загарбників.

Читайте також: Пригожин заявив, що армія РФ тікає з Бахмута: який ультиматум він поставив російському Генштабу

Про це президент заявив у своєму вечірньому зверненні.

“Загальний обсяг – 1 млрд 200 млн доларів. Артилерія, захист від ракет і безпілотників терористів, інші речі для посилення наших захисників і захисниць. Дякую президенту Байдену, Конгресу – обом партіям, та кожній американській родині за незмінну підтримку і за американську силу, яка додає нам міцності”, – сказав Зеленський.

Глава держави зазначив, що наразі керівництво країни працює з іншими міжнародними планерами для отримання додаткових оборонних пакетів, щоб значно посилити можливості українських воїнів.

“Окрема вдячність – парламенту Франції за сьогоднішнє рішення щодо визнання терористичною російської псевдоприватної групи “Вагнер”. Це те, що має бути ухвалено всім світом: кожен прояв тероризму має бути знищений, а кожен терорист – засуджений”, – заявив Зеленський.

Також президент подякував Повітряним силам, які захищають країну від російських терористичних атак. “Дякую нашим Повітряним силам та всім нашим воїнам інших родів військ, які здійснюють протиповітряну оборону“, – сказав Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com