Зеленський розповів про успіхи в питанні російських активів та санкцій проти РФ

27.01.2024, 22:01
153299

Наразі є результати комунікації з партнерами щодо російських активів. За останній місяць Україна наблизилася до рішення, якого потребує, воно буде справедливим.

Читайте також: ЄС не планує продовжувати угоду з РФ про транзиту газу через Україну, – Bloomberg

Про це сказав президент України Володимир Зеленський.

Як наголосив український лідер, усі російські активи – активи самої держави-терориста та пов’язаних з нею осіб, які є в різних юрисдикціях та заморожені, мають працювати для захисту від російської ж агресії. Безумовно, вони мають бути конфісковані.

“І ми робимо все, щоб це рішення було змістовно підготовлено найближчим часом. Дякую кожному й кожній, хто допомагає нам просувати цей механізм відновлення справедливості”, – каже він.

Не менш важливими є санкції. Потрібен новий санкційний пакет Євросоюзу, який вже готують. Пропрацьовуються й нові кроки, щоб обмежити російську здатність обходити санкції.

“Кожен прояв тиску на Росію – це наближення миру. Кожен прояв допомоги Україні – це захист життя. Я вдячний усім, хто з Україною! Дякую всім, хто б’ється, працює заради нашої держави, нашої незалежності, наших людей! Слава Україні!”, – підсумував Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com