Зеленський розповів, як знижуватиме тарифи

23.05.2019, 20:32
26172

Президент Володимир Зеленський уважає, що знизити тарифи на комунальні послуги допоможе впровадження інновацій поновлюваних джерел енергії в Україні.

Читайте також: Зеленський показав як готувався до інавгурації (відео)

Таку заяву він зробив під час свого виступу на “iForum-2019” в Києві, передає “Обозреватель”.

“Я вам скажу декілька тез. Ми хочемо низьких тарифів – треба менше бла-бла-бла про це — потрібно тягнутися до інновацій відновлюваної енергетики. Ми хочемо реальний екочистий і доступний транспорт — треба насамперед розширювати інфраструктуру. Взагалі-то зробити інфраструктуру для електромобілів і безпілотників”, — сказав Президент.

Зеленський зазначив, що недавно Великобританія провела акцію “тиждень без вугілля”, і це було унікальною подією вперше з 1882 року.

“Британці показують, що весь світ йде від вугілля. Що робимо ми? У них “Роттердам мінус”, у нас “Роттердам плюс”. Це абсолютно два різних світогляди. Звичайно, ми з вами не можемо все відразу змінити, але ми повинні змінюватися, інакше наша країна не має шансів”, – переконаний він.

Також він додав, що потрібно застосовувати інновації в освітній сфері.

“Ви самі знаєте, що без інновацій немає конкуренції, а значить, немає робочих місць, податків, немає, вибачте, я повторюся, ось цього бла-бла-бла на якому стоїть держава”, — підкреслив Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com