“Зеленський самостійно продемонстрував, що він готовий виступати з ініціативами і готовий йти на ризик”, – Волкер

14.09.2019, 21:40
42035

Спеціальний представник Сполучених Штатів Америки у справах України Курт Волкер зазначає, що президент України Володимир Зеленський готовий йти на ризик для встановлення миру на Донбасі. Про це він сказав на спільній прес-конференції з міністром закордонних справ Вадимом Пристайком.

Читайте також: Міла Куніс завітали з Ештоном Катчером на форум YES та зустрілись з Зеленським

Волкер заявив, що існує два фактори, які потенційно можуть бути взяті до уваги Росією у процесі прийняття рішень. “Один з них, що Україна продовжує демонструвати, якою успішною і стійкою країною вона є. Вона виходить вперед з точки зору демократії, успішних вільних і справедливих президентських виборів, обрання популярного президента, нових парламентських виборів, економічного зростання, дуже рішучої налаштованості щодо реформ”, – заявив Волкер.

“Тож, тою мірою, що цілями Росії були послаблення і розділення України, чинення тиску на Україну, – це, очевидно, не спрацьовує, тому Росія залишилася з військовим конфліктом, який вона ініціювала, і який приносить протилежні результати тому, що передбачалось”, – заявив Волкер.

“Друга причина полягає у тому, що президент Зеленський самостійно продемонстрував, що він готовий виступати з ініціативами і готовий йти на ризик, як він сказав під час своєї виборчої кампанії. Він готовий спробувати багато речей, щоби з’ясувати, чи може він створити імпульс для мирного процесу”, – заявив представник США. У цьому зв’язку він переконаний, що це “лише доводить, що Росія є країною, яка не виконує свої зобов’язання за Мінськими угодами”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com