Зеленський спростував інформацію про свій відпочинок на 40-метровій турецькій яхті

27.04.2019, 19:16
22775

Переможець виборів президента України Володимир Зеленський спростовує поширену турецькими ЗМІ інформацію про те, що він нібито відпочиває в Туреччині на великій яхті. “Я людина проста. І я за правду. Мені не потрібні яхти і вілли. Я просто хочу два дні побути зі своєю сім’єю і дітьми”, – цитує Володимира Зеленського його прес-служба.

Читайте також: Зеленський повідомив у соцмережі про поїздку до Туреччини

У заяві, розмішеній на сторінці політика ідеться, що деякі турецькі ЗМІ Туреччини, зокрема видання Milliyet розповсюдили фейкові новини про новообраного президента України, який нібито має намір відпочивати в Туреччині на яхті завдовжки 40 метрів.

“На жаль, створення фейків і поширення недостовірної інформації – одна з хвороб сучасних медіа – не має меж. Зокрема, географічних. Прес-служба Володимира Зеленського офіційно спростовує цю інформацію. І наполягає на спростуванні цієї неправдивої інформації турецькими ЗМІ, в тому числі, виданням Milliyet”, – наголошується в заяві.

Учора, 26 квітня пан Зеленський повідомив, що вилетів до Туреччини, куди повіз на відпочинок своїх дітей. “Домовлялися бути відкритими. Так от. Вилітаємо до Туреччини. Відводжу дітей на щорічний фестиваль “Весело”, – повідомив у п’ятницю пан Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com