Зеленський у Нових Санжарах подарував евакуйованому годинник: скільки коштує такий презент (фото, відео)

5.03.2020, 21:15
65598

Володимир Зеленський у Нових Санжарах зустрівся з евакуйованими з китайського Уханя українцями, які після закінчення двотижневого терміну карантину 5 березня вже вийшли з санаторію. Президент також виступив із промовою перед місцевими жителями, запевнивши у швидкому закінченні історії з коронавірусом в Україні.

Читайте також: Зеленський повідомив, що з Китаю евакуюють ще двох українців

Глава держави зробив презент одному з евакуйованих громадян −чоловік відзначив свій день народження в обсервації. Євген отримав з рук глави держави годинник. Про це повідомляє РБК−Україна.

В цей час присутні оточили іменинника і жартували, що він став просто зіркою сьогоднішнього дня.

“Блін, нічого собі!” – зізнався Холодок.

❗️Сколько стоят часы, которые Зеленский подарил эвакуированному в Новых СанжарахУкраинца Евгения сегодня ожидало сразу два приятных момента: окончание обсервации и встреча с президентом, который по случаю дня рождения вручил ему часы. Подобный аксессуар можно приобрести в отечественных интернет-магазинах, однако предложений мало. Речь идет об украинской марке Kleynod, модель – ref k 109-611. На сайте производителя указана цена 4230 гривен. В интернете можно купить и похожую модель с государственной символикой. Такие часы обойдутся в 3570 гривен.

Gepostet von Pavlovsky News am Donnerstag, 5. März 2020

Читайте також: У Нових Санжарах закінчився термін обсервації (ВІДЕО)

 Чоловік залишився дуже задоволений і з радістю показував усім свій новий подарунковий годинник української марки Kleynod.

Модель ref k 109−611 прикрашає на циферблаті великий герб України.

Ціна таких годинників на сайті виробника становить 4230 гривень, а в інтернеті подібний аксесуар можна придбати за більш низькою ціною − від 3570 гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com