Зеленський уранці звернувся до громадян: “Українці демонструють справжній героїзм”

25.02.2022, 07:26
112329

Уранці 25 лютого президент України Володимир Зеленський звернувся до українців.

Читайте також: На підступах до Херсона і у напрямку Миколаїв ведуться бої – Генштаб ЗСУ

Він, зокрема, розповів про обстріли, які Росія здійснювала по всьому кордону України, а також у Києві.

“Вони кажуть, що цивільні об’єкти для них не мішень. Це брехня! Насправді вони не розрізняють, у яких районах діяти. Під російськими ударами однаково перебувають військові та цивільні. Мета цієї атаки – тиск. Тиск на вс, громадяни України, тиск на все наше суспільство. Я наголошую: не просто на владу – на всіх українців. І сьогодні ще більше, ніж учора. Наші хлопці і дівчата, усі захисники України, не дали ворогу реалізувати оперативний замисел вторгнення в перший день. Українці демонструють справжній героїзм. У більшості напрямків ворога зупинили, тривають бої. Тому атака Росії продовжується із розрахунку, що наші сили будуть втомлені. Але ми не втомлені”, – сказав Зеленський.

Президент запевнив, що “сили протиповітряної оборони України захищають наше небо настільки, наскільки це можливо”.

“Авіація ворога підло діє над житловими кварталами, зокрема в столиці. Жахливі вибухи у вранішньому небі над Києвом. Бомбардування. Влучення у житловий будинок. Пожежа. Все це нагадує перший такий же напад на нашу столицю, який відбувся у 1941 році”, – наголосив Зеленський.

“Цим ранком ми захищаємо свою державу наодинці. Як і вчора. Найпотужніші сили світу спостерігають здалеку. Чи переконали Росію вчорашні санкції? Ми чуємо у своєму небі і бачимо на своїй землі, що цього не достатньо. Чужі війська все ще намагаються активізуватись на нашій території. Тільки солідарність, тільки рішучість українців здатна зберегти нашу свободу і захистити державу”, – сказав Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com