Зеленський в ООН дав пораду Росії: Варто залишити НЕ зал під час заяв про агресію і окупації, а територію України

23.09.2021, 12:00
101581

Президент Володимир Зеленський в своєму виступі порадив “декому”, натякаючи на Росію, не залишати зал під час розмов про агресію і окупації, а покинути територію України

“Ми вдячні, що пункт про ситуацію на тимчасово окупованих територіях України було включено до порядку денного Асамблеї. Хоча, як, залишаючись окупованими, Крим і Донбас можуть зникнути з порядку денного? Це очевидно і не тільки нам.

Читайте також: Вакцинуйся або звільняйся: як діятиме обов’язкова вакцинація під час адаптивного карантину? Пояснює експерт МОЗ

Я вдячний всім державам, які в цьому році згадали Україну в своїх виступах, саме тут, це дуже важливо, і багатьом іншим, які не соромляться, що Україна – їх друг, партнер, які можуть назвати речі своїми іменами: окупацію назвати окупацією, а агресію назвати агресією.

Не боячись, що хтось показово покине цей зал. Не треба цього робити, це майданчик діалогу. Щастя Україні це точно не принесе. Щастя Україні могло б принести, якби хтось показово покинув наші державні території, наші державні кордони”, – заявив президент.

Зеленський в цитаті не сказав слово “Росія”, але натякав на неї. Також він нагадав, що Крим восьмий рік окупований, а також запитав: “Як ми хочемо оживити ООН, якщо місце, де зароджувалася ідея ООН, окупована постійним членом Ради безпеки ООН?”

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com