Зеленський вважає, що Україна поки не готова до легалізації марихуани

11.10.2019, 12:50
46514

Володимир Зеленський вважає, що легалізація канабісу в Україні поки не є актуальним питанням. Про це він сказав під час пресмарафону 10 жовтня, повідомляє  ” ГОРДОН “.

Читайте також: Під Києвом поліція викрила масштабну нарколабораторію (відео)

“Як ви ставитеся до декриміналізації каннабіса?” − запитала журналістка.

“Дивіться, зараз мова не йде про легалізацію канабісу. Але я знаю, що дуже багато людей хочуть займатися цим бізнесом в Україні. Але ми можемо це розглядати тільки після того, як ми будемо знати, що ми дійсно говоримо про медичній марихуані … Тому коли будуть відповіді на всі ці питання, а це ж гострі питання, дуже гострі … Я не хочу, щоб нам завтра сказали, що ми дозволили всім займатися наркотиками. Навіщо нам це? У нас дуже багато проблем. Мені здається так: ті, хто хоче, потерплять “, − сказав президент. 

За його словами, зараз це питання не в пріоритеті.

“Ми не виписали всі ризики, які з цим пов’язані. Ми не знаємо, чи готове наше суспільство. Нас не треба порівнювати, там, наприклад, з Канадою, де це можна, і іншими країнами. Ми ще не готові, ми зараз, навпаки , боремося з наркотиками. якщо у нас завтра не буде високого рівня наркоманів … Прошу вибачення, людей, які хворіють цією проблемою, не хочу їх теж образити. якщо ми все це поборемо, якщо все буде чисто, тоді ми можемо повернутися до розгляду цієї справи “, − заявив Зеленський. 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com