Зеленський вимагає звільнити начальника поліції Дніпропетровської області Віталія Глуховеря

27.07.2019, 20:14
34787

Президент Володимир Зеленський вимагає від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити начальника поліції Дніпропетровської області Віталія Глуховеря, щодо якої ДБР розслідує можливе перевищення службових повноважень.

Читайте також: Зеленський прокоментував чутки про перемовини з Пінчуком стосовно повернення Кучми в переговорну групу (відео)

″Я вимагаю від міністра внутрішніх справ пана Арсена Авакова негайного звільнення громадянина Глуховеря від займаної посади, а від голови ДБР пана Романа Труби чекаю швидкого і безкомпромісного розслідування за оприлюдненими фактами″, – заявив Зеленський в Facebook.

Підставою для обурення Зеленського стало опубліковане в мережі відео з інцидентом, коли спецназ КОРД затримав патрульних, які зупинили за порушення правил дорожнього руху авто водія Глуховері.

″Воно шокує цинізмом поведінки представників старої еліти, які дійсно переконані, що вони разом зі своїм обслуговуючим персоналом живуть над законом. Переглянувши його, я спочатку не мав слів – навіть нецензурних. Але вони швидко знайшлися″, – заявив Зеленський.

Раніше прес-служба Державного бюро розслідувань повідомила, що слідчими центрального апарату ДБР зареєстровано кримінальне провадження за фактом можливого перевищення влади і службових повноважень начальником ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Віталієм Глуховеря.

Читайте також: Селфі з дітьми та купа охорони: Зеленський відправився економ-класом до Одеси

″12 вересня 2018 року патрульні поліцейські зупинили автомобіль марки Range Rover, водій якого порушив правила дорожнього руху. За кермом автомобіля перебував водій керівника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області. Під час спілкування з патрульними водій ймовірно подзвонив керівнику ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області. Після дзвінка на місце інциденту прибули співробітники спецпідрозділу КОРД і затримали патрульних поліцейських″, – повідомили в ДБР.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com