Зеленський висловився про ситуацію в Авдіївці і назвав завдання командування

16.02.2024, 19:32
154324

Президент України Володимир Зеленський заявив, що детально розуміює, що відбувається в Авдіївці, та перебуває в контакті з військовим керівництвом. Його завдання – робити все, “щоб захистити, перш за все, наших людей”.

Читайте також: Росія “поливає” фосфорними боєприпасами Авдіївський коксохім, – Третя штурмова (відео)

Про це президент сказав на спільній з канцлером Німеччини Олафом Шольцом пресконференції 16 лютого.

“Що стосується Авдіївки, ситуація – не перший день. Ми пам’ятаємо, що робить Росія з нашими містечками і селами. Вони не заспокоюються, поки не зруйнують все живе, що там є”, – заявив Зеленський.

Він повідомив, що українські війська героїчно захищають стратегічні речі, логістичні шляхи, які можуть привести ворога до просування вперед.

“Я детально розумію, що відбувається, на контакті з нашим військовим керівництвом. Не буду говорити, які вони нові підходи застосовують. Їх завдання – робити все, щоб захистити, перш за все, наших людей. Це головний сигнал від мене. Наші військові – найголовніше, що в нас є. Це і є наша головна зброя”, – наголосив президент.

“Вам кожен може сказати, це зрозуміло – війна – це втрати в ній. Перш за все, треба дивитись, щоб ми обходились меншими втратами” , – додав він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com