Зеленський взяв на особистий контроль справу про підрив дітей на гранаті

2.07.2019, 20:13
31539

Президент Володимир Зеленський взяв під особистий контроль розслідування справи про вибух гранати на дитячому майданчику в Дніпропетровській області. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської ОДА .

Читайте також: Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Канади

″Зараз постраждалим від вибуху надають усю необхідну медичну допомогу. Президент знає про ситуацію і взяв під контроль розслідування трагедії. Він вважає неприпустимим, коли на смітнику діти знаходять снаряд і грають ним на дитячому майданчику. Глава держави підкреслив, що повинні бути з’ясовані всі обставини трагедії і притягнуті до відповідальності винні особи″, – заявив в. о. голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура.

Читайте також: Зеленський доручив майбутньому губернатору Одещини взяти під контроль справу про пожежу, де загинуло 4 дітей

За словами в. о. директора Дніпропетровської дитячої обласної лікарні Олександра Хитрика, двоє хлопців знаходяться зараз у реанімації у важкому стані. У них – мінно-вибухові травми, проникні поранення, постраждалих прооперували. Ще четверо дітей – у стані різного ступеня тяжкості: у них переломи і осколки, двох з них також прооперували.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com