Зеленський закликає українців взяти участь у масштабному флешмобі (відео)

23.09.2019, 13:50
43338

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців із закликом почати рішучу боротьбу з корупцією в будь−яких її проявах. Відповідне відеозвернення до громадян України розміщене на офіційних сторінках президента у соцмережах.

Читайте також: Президент підписав закон про імпічмент

Володимир Зеленський нагадав, що часто закликав українців взяти участь у флешмобах і зараз прийшов час “для наймаштабнішого”.

“Настав час для наймасштабнішого челенджу… Для цього потрібне тільки одне − жити за законом. Шлях України до успіху − це дорога з двостороннім рухом. Ми як влада будемо працювати чесно, але нам потрібен і ваш рух назустріч. Ми не зможемо відродити економіку, якщо люди не будуть платити податки. Це стосується кожного − від олігарха до водія таксі. Ми не зможемо подолати корупцію, якщо ви будете заплющувати на неї очі або ставатиме співучасником розпилу державних коштів”, − скав Зеленський.

Відтепер кожен громадянин може повідомити про підозру щодо незаконної діяльності, зателефонувавши на гарячу лінію НАБУ за номером 0 800 503 200.

Президент додав, що Європа починається не з державного кордону, а з недопалка, який летить у смітник, з пристебнутого ременя безпеки, з оплачених компослуг та податків, і з відповіді “Ні!”, коли вашій фірмі пропонують на тендері “нагнути” державу.

Зеленський закликав українців, щодня “маленькими кроками іти на зустріч новій ментальності” і додав, що починає з себе, підписуючи закон про імпічмент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com